25. tammikuuta 2013

So in love are we two, just can't wait to say I do

Tasan neljä kuukautta häihin! :)

Tasan neljä kuukautta aikaa päästää irti elämäni rakkaudesta, jotta voin astella hepun kanssa alttarille mieli ja tahto ja sydän kirkkaana. Tiedättehän, joskus se vain iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta, eikä mikään ole enää entisellään. Mulle niin tapahtui pari viikkoa sitten Berliinissä


kun laitoin jalkaan viidensadan (vai kuuden?!) euron Tricker'sit.

Kurfürstendammin ostoskadun helmi 14 oz. oli muutenkin täynnä kaikkea kaunista, mutta kun olin bongannut nuo Tricker'sit, en nähnyt ympärilläni enää mitään muuta. Tummansiniset sattuivat olemaan hyllyssä oikeassa koossa, joten vedin kengät jalkaan - en tietenkään aikonutkaan ostaa niitä, siksipä tarkka hintakaan ei jäänyt mieleen. 499 tai 599, ihan sama, joka tapauksessa liian kalliit.

Siis liian kalliit mulle, nyt. Olisivathan ne varmasti hintansa arvoiset, ikuiset kumppanit, sen tunsi jo muutaman minuutin käpöstelyllä.

Sitten riisuin Tricker'sit, laitoin omat maiharit takaisin jalkaan ja lähdin käpöstelemään sen kanssa jonka kanssa saan toivottavasti käpöstellä yhdessä vielä tuhansia miljoonia minuutteja.

Vaikka oishan noi olleet aika päheet hääkengiksikin. Jotain sinistä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!