29. tammikuuta 2013

If you think it's your time then step to the line and bring on your wrecking ball

Aina välillä kohtaan sellaisen harhaisuuden hetken, jona tulen miettineeksi, pitäiskö sitä sittenkin palata hotellisiivoojan hommiin. Nyt harkitsen vakavasti ilmoittautumista palvelukseen Börsin kerroksille tossa toukokuun alussa muutamaksi päiväksi, kun Pomo orkestereineen saapuu Turkuun!

Meiän pieneen Turkuun!

Ja me mennään kattomaan! Heppu nappasi meille eilen aamulla liput, tietysti takakaarteen piippuhyllyltä, ja sitten, tietysti, heti hetken päästä ilmoitettiin että tulee toinenkin keikka, jonne olis varmaan saanut paremmat paikat.

Nomuthei, meillä on liput! Parhaat bileet tiistaina seitsemäs toukokuuta on Turkuhallin takakaarteen piippuhyllyllä. :)


Welcome to Turku, Bruce! Jatkot sit meillä! :)

(Ja tällä kertaa pidätän pissihätää sen neljä tuntia vaikka mikä olis. En ole vieläkään täysin toipunut siitä, kun viime kesänä seisoin Olympiastadionin vessajonossa kun lavalta kajahti Because the Nightin alkutahdit. Gääääh.)

4 kommenttia:

 1. no mut hei piippuhylly. monia sitä söpömmän kuuloisia paikkoja ei olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ja on sitä ennenkin keikoilla svengailtu siellä katonrajassa.

   Kenttälippuja me ei Brucen kohdalla edes yritetty (heikkoselkäiseltä se neljän tunnin seisominen ei oikein onnistu) mutta tähtäimessä oli istumapaikat jostain vähän lähempää lavaa... Nomut näillä mennään! 10 000 hengen halli on joka tapauksessa intiimi tila, niin kuin joku iltapäivälehti totesi :D

   Poista
 2. Hei, me kans ollaan piippuhyllyllä seitsemäs päivä! Ja mulla jäi viime kesästä myös traumoja, kun jouduttiin lähtemään ennen keikan loppua ja Dancing In the Dark kajahti, kun oltiin kävelemässä kohti Pasilan asemaa. Itku. Mut toukokuussa piippuhyllyllä vahinko sit takaisin, ja tällä kertaa on hotellikin varattu, joten ei tarvitse livistää liian aikaisin. Tää on muuten eka kommentti, mutta olen lukenut blogiasi jo pidempään. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tervetuloa Turkuun! :) Meillä on kans jääny joitain Helsingin-keikkoja kesken, kun on pitänyt ehtiä junaan. Ihan ihmeellistä, että nyt keikan jälkeen pääsee kätevästi kotiin vaikka fillarilla! Hotelliyö olikin varmasti hyvä valinta, siinä saa vähän sellasta pidempää ja rauhallisempaa reissutunnelmaa.

   Ja hei, kiva kun kommentoit! :)

   Poista

Sano sää kans!