22. tammikuuta 2013

Hipster hipster huraa!

Niinhän se Facebook tänään taas totuttuun tapaan räjähti, kun Flow julkaisi tulevan kesän ensimmäiset artistikiinnitykset. Elämme historiallisia aikoja: yleensä en ole voinut osallistua riemuiluun, kun en ole tunnistanut yhtäkään listan muotihipsteripändeistä, mutta tänä vuonna tunnistin useammankin nimen - ja ihan jopa todella vimmaisesti innostuin parista!

Nimittäin Azealia Banks! Jestas mikä naine. 212 iski päähän noin biljoonan voltin voimalla, kun näin videon ensimmäistä kertaa viime syksynä yhtenä aamuyönä tanssijatkoilla. Azealia on mulle jännittävä tuulahdus jostain aivan toisenlaisesta maailmasta, jossa mimmeillä on kreisi flou, jyräävän itsevarma asenne ja pilkettä silmäkulmassa vaikka suusta tulee karmeita kirosanoja. Ei meil tääl Turuus simmotti.

En voi sanoa olevani mikään fani, koska en ole perehtynyt neiti Banksin juttuihin tai tuotantoon muutamaa biisiä enempää, mutta aloin heti odottaa melkosia kemuja sinne Suvilahteen. Ilmeisesti Azealiaa on verrattu jossain Nicki Minajiin, mutta itse en näe mitään yhteyttä: Nicki on hassu muovinukke jonka biisit saattaa jäädä päähän soimaan mutta ei anna mitään, Azealian kanssa taas meillä synkkas heti. Tai no, ainakin yksipuolisesti - voi olla että Azealia ei kaipaa kaverikseen naista, jonka käsitys irrottelusta on laittaa voileivälle makkara ja juusto joskus väärinpäin.Ja sit Nick Cave. Siitä nyt ei varmaan tartte mitään sanoakaan. Täydellistä! Tule jo, sinä ihana elokuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!