31. tammikuuta 2013

Benjamin's cute atomic ray

Oho. Tammikuun viimeinen päivä. Viime vuonna kivoiksi kuukausittaisiksi tilannekatsauksiksi muodostuneiden kalenterimerkintöjen jatkaminen on kyllä kieppunut ajatuksissa pitkin viikkoja, mutta havahduin oikeasti vasta eilen siihen, että tammikuuhan on jo lopussa. No, dedisihmisellehän tällainen viimetinkailu sopii paremmin kuin hyvin - polkaistaan siis vuoden 2013 kalenterikatsaukset käyntiin tammikuun osalta tälleen takaperoisesti!Sain viime vuoden Cats let nothing darken their roar -seinäkalenterin joululahjaksi Monsterilta, ja tykkäsin siitä niin paljon, että nyt menneenä jouluna lahjoin itse itseäni samanlaisella. Luvassa siis jälleen 12 lausahdusta, joissa ehkä ei ole päätä eikä häntää, ehkä on suurtakin viisautta; omakin tulkintani vaihtelee aina päivän fiiliksen mukaan. :)


Tammikuun 31 päivää tosiaan vilahtivat ohi ihan hillitöntä kyytiä. Pari ekaa viikkoa nökötin lähinnä tietokoneen ääressä töiden kimpussa, kunnes oli aika pakata laukku ja lähteä Berliiniin kiireitä pakoon. Reissusta palattuani olen tehnyt töitä huomattavasti leppoisammalla tahdilla - mikä näkyy tietysti myös tammikuun laskutuksessa. Vähemmän rahaa mutta enemmän tyyntä mieltä, ja eiköhän ne häätkin sit jollain saada maksettua. :)

Treenirintamalla tammikuu avasi parikin uutta ovea. Lämpöjoogan kokeiluviikko kuun alussa teki niin hyvää, että ostin saman tien Aurajoogaan kymppikortin. Jooga on kerta kaikkiaan ihan parasta, ja etenkin lämpöjooga, jossa hiki kastelee pyyhkeet litimäriksi ja silmissä vilkkuu välillä tähtiä, mutta olo on koko ajan hyvä ja vahva ja levollinen.

Mut aika parasta on kyllä myös bodycombat! Kävin combatissa hutkimassa ja potkimassa pitkästä aikaa, kun siihen tarjoutui tilaisuus viime lauantain Turku Workout -jumppahäppeningissä Logomossa. Epäilin etukäteen, mahtaako selkä kestää kaiken sen rytyyttämisen - no hyvin kesti, ja oli niin huippua että viimeisessä pitkässä nyrkkeilybiisissä meni kylmät väreet! Olin kaivannut sitä tunnetta enemmän kuin tajusinkaan! Selän sijaan tosin oikea kankku-lonkka-akseli otti tuosta tunnista pientä damagea, taisin innoissani sätkiä vähän turhan voimalla ja epämääräisiin suuntiin. Mutta kunhan tästä tokenen, lisään ehdottomasti combatinkin taas treenivalikoimaan. Mätkis! Hutkis! Potkis!

Kuukauden päiviin on ehtinyt mahtua myös kivaa sosiaalista elämää. On kokattu syksyllä muuttoapuna olleille kavereille kolmen ruokalajin lauantai-illallinen, käyty Logomossa kuulostelemassa taitavia laulajia Voice of Finlandin kaksintaistelujen kuvauksissa, tanssittu mun enon viiskymppisiä... Ja tänään kuukausi huipentui siihen, kun meidät kutsuttiin naapuriin kylään tiikerikaakulle ja iltateelle. Kovin paras tapa päättää tämä tammikuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!