12. marraskuuta 2012

Kaupunkien valot mulle huutaa


Posti toi tänään lisää kaunista taidetta työhuoneeseen. Tilasin viime viikolla Etsystä hollantilaiselta Laura Amissilta kolme A4-kokoista kaupunkimaisemaa, joiden heleisiin pastellisävyihin piirretyt New York, Pariisi ja Lontoo vievät muistoihin ihanille reissuille hepun kanssa. Reunat kuvat saivat Clas Ohlsonin kehyksistä.



Pariisista muistot ovat tietysti aivan erityisen ihania, kun huhtikuussa heppu juuri siellä otti ja kosaisi. Hassua muuten, miten Eiffel-torneja tulee nykyään vastaan ihan joka puolella... tai sitten niihin vain kiinnittää huomiota eri lailla kuin ennen. En voi kyllin ylistää heppua romanttisesta sitkeydestään, itsehän meinasin luovuttaa sinä viimaisen kylmänä, sateisena sunnuntaina kahdesti: ensimmäisen kerran Eiffelin alla kesken kahden tunnin jonotuksen, ja toisen kerran puoliväliin päästyä, kun korkeus alkoi yllättäen huimata. Onneksi heppu jaksoi kiikuttaa mut huipulle asti...!

Me ei taatusti olla ainoa Pariisin yllä kihlautunut pari, mutta me ollaan ainoat me. Ja Eiffel-torni on meille ikuisesti rakkauden rautainen ruumiillistuma. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!