7. syyskuuta 2012

I am breathing, believing the love is always there

Eilen oli ilmassa ja tuulessa ihan selvä syksyn tuntu. Ja syntymäpäivän tuntu. :)


Vaikkakin totesin siinä Tintåssa roseecavaa maiskutellessani, että toisaalta ei tunnu niin erikoiselta, mä kun pyrin tekemään jokaisesta päivästä niin kivan että vois erehtyä luulemaan juhlapäiväksi. Eilinen olisikin voinut olla ihan tavallinen torstai siltä osin, että tein töitä, kävin uimassa ja join kaakaota, jopa siltä osin että käytiin hepun kanssa illalla Le Porcissa syömässä - tosin kumottiin punaviiniä ehkä vähän enemmän kuin tavallisena torstaina oltais kehdattu. ;)Mutta höpöhöpö, kyllähän tuon nyt synttäriksi tunnisti! :D Erityistä säihkettä päivään toivat ihanat onnentoivotukset ja kukkaset ja lahjat (joista lisää myöhemmin!) sekä se, että istahdettiin iltapäivällä aperitiiville koko perheen voimin. Paras lahja. Noita hetkiä ei voi mitata rahassa.


Kiitos äiti ja isi, kun teitte munt! Mää tykkään olla täällä maailmassa! :)

2 kommenttia:

  1. Mää tykkään ku sä oot maailmassa! <3

    Ja musta on ihan ihanaa, kun sä aina teet tollai "ihan tavallisestakin" päivästä juhlan. Ku itsellä on aina omina juhlapäivinä (vrt. synttärit, häät yms.) sellainen, et plaah, en mä jaksa mitään järkätä.

    Ja siks on jäänyt kaikki häät ja kolmekymppiset ja kaikki juhlimatta. On sekin kyllä aika plaah.

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea ja monia juhlapäiviä lisää! Tuon kun muistais aina kaikessa tässä kiireessä ja puurtamisessa, että pyrkis tekemään jokaisesta päivästä kivan ja vähän spesiaalin. Kun eihän se oikeasti mitään kummempia tarvitsisi, pysähtyisi välillä hetkeksi ja nauttisi.

    VastaaPoista

Sano sää kans!