23. elokuuta 2012

Mut Joseph, Joseph, palannut et koskaan, nyt neidot kaipaellen odottaa

Yksi muuttoa edeltävistä henkilökohtaisista tavaranraivausprojekteistani on vuosien varrella erinäisiin piiloihin (no nyt heppu on kyl jo löytäny ne kaikki) keräämieni naistenlehtipinojen karsiminen minimiin. Kunnianhimoisena tavoitteenani on ottaa uuteen kotiin mukaan vain muutama häälehti; muut aviisit käyn läpi, otan tarkasti talteen vain ne sivut, joista koen saavani inspiraatiota tai muuta iloa elämääni, ja loput kärrään kierrätykseen. Heppu kiittää - ja koska osa lehdistä on niin vanhoja, että lukemani jutut ovat jo ehtineet unohtua päästä, saan tavallaan selata läjän uusia lehtiä!

En silti suostu siirtymään akkainlehtiharrastuksessani iPad-aikaan, niin kuin heppu on jo tehnyt omien miestenlehtiensä kanssa. Ja miestenlehdillä tässä tapauksessa tarkoitan sellaisia astetta tyylikkäämpiä julkaisuja kuin Esquire ja GQ (lausutaan geeguu). Itsekin selaisin nuo ihan mielelläni läpi, mutta jotenkin en osaa samalla tavalla asettua rennosti sohvannurkkaan tuon tabletin ääreen kuin mitä tekisin paperilehden kanssa... jos vaikka teemuki sattuu läikähtämään aipädin päälle, se on vähän kohtalokkaampaa kuin jos perinteisen lehden sivut hiukan kastuvat.

Siksipä tyydynkin vain kurkkimaan hepun lukutuokioita olkansa yli. Niin kuin vaikka eilen nukkumaan mennessä, kun heppu selasi elokuun jenkki-GQ:ta. Jossa oli - naiset, virittäkää äänijänteet ja miestenne tyylivinkkitutka valmiiksi - ihan kivoja kuvia Joseph Gordon-Levittistä hyvännäköisissä kolmiosaisissa puvuissa. Iik!


Heppu: Kato, tämmönen.
Duussi: Siinähän Joseph selvästi etsii maisteria. "Oi missä olet!"
Heppu: Eiku kyllä se on tässä jo nähnyt maisterin.
Duussi: "En usko silmiäni, voiko noin kaunis nainen olla tottakaan!"
Heppu: "Are you f*cking kidding me?"

No, pienet erot tulkinnassa sallittakoon.

Joseph, kunpa tietäisit miten vähällä saisit minut tehtyä oikein onnelliseksi. Sinun tarvitsisi vain laulaa minulle laulu (kenties ranskaksi?) ja väläyttää päälle aseistariisuva hymysi. Sitten minäkin hymyilisin ja heilauttaisimme kättä hyvästiksi. :)

(Loput GQ:n editorialin kuvat täällä, kuvia epäantoisampi haastattelu täällä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!