5. elokuuta 2012

I love you baby but face it: cheese Madonna

(Ahhahaha.)

Vietän ensi viikonlopun Helsingissä, jossa piisaa suurkaupungin sykettä ja elävää musiikkia maailman huipulta: sunnuntai-iltana laulavat yhtä aikaa sekä Björk että Madonna. (Ja Tomas Ledin.)

Olin jo toinen jalka Flow'ssa, kun ajattelin kuitenkin vielä tsekata, saisiko Madonnan keikalle lippuja. Ja kas, päätykatsomosta löytyi juuri sopiva yhden Duussin mentävä kolo, kliketi klik, pdf-piletti vastaanotettu. Onhan Madde sentään ollut niin tärkeä vaikuttaja meikäläisenkin musiikkielämässä, että olisi ehkä vain tyhmää missata popin kuningattaren show Suomessa toisen kerran peräkkäin.


Niin että jee! Soita pliis True Blue ja Into the Groove ja Borderline ja Causing a Commotion ja Nothing Really Matters ja...

Ai jotain uudempia? No käy kai nekin. :)

1 kommentti:

  1. Hienoa, nauti! <3 Ja kerro sit, oliko Suomen konsertissakin taustalla Marine Le Penin kuva.

    Täällähän nousi hirmuinen häly, kun Madonna esiintyi stadionkonserttiensa ohella Pariisin Olympiassa. Innokkaimmat fanit olivat nukkuneet teltoissa Olympian edessä (sali vetää siis n. 2000 ihmistä, ja ilmeisesti paikkoja ei nyt ollut numeroitu, vaikka yleensä on) ja maksaneet parhaista lipuista parisataa euroa. Itse konsertti kesti sitten 45 minuuttia, ja raivostunut yleisö vihelsi ja huusi "remboursez !" Joku oli laskenut konsertin minuuttihinnaksi 6 euroa.

    VastaaPoista

Sano sää kans!