29. kesäkuuta 2012

Photo a day 29: Soft

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eiks silloin maha olis ennemmin pinkeä kuin pehmeä :)

   Jäin muuten miettimään tätä kysymystä. Jos olisin raskaana, varmasti kertoisin siitä blogissakin - mutta en usko, että se tapahtuisi kommenttiboksissa vastauksena tällaiseen ilman pohjustusta yllättäen heitettyyn kysymykseen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Noo mun masu ei ole koskaan ollutkaan semmoinen sileä ja timmi (saati että olis joku päkki näkynyt), joten ei tää urheilemattomuus siltä osin kauheasti itketä. Saapi olla rutisteltavan pehmeä jatkossakin, kunhan vain mahtuu sitten aikanaan hääpukuun :D

   Poista
 3. Joo, en oikeastaan olettanutkaan että olisit, mutta olisihan tuo voinut olla yksi tapa ilmaista se. Sinänsä virkistävää vaihtelua nähdä kuva "pehmeästä" mahasta, kun nettihän pullistelee timmien vatsalihasten kuvia. Toki ne kuvat on ehkä vähän erityyppisissä, "kroppa kuntoon" -tyyppisissä blogeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en seuraa yhtään laihdutus- tai treeniblogia niin en tiedä vallitsevista mahakuvatrendeistä :D mutta kieltämättä tarkoitukseni ehkä olikin hiukan virkistää? Muotiblogeissakin näkyvät mahat kun ovat lähes poikkeuksetta niitä litteitä parikymppisversioita, ajattelin että laitetaan nyt sekaan tämmönen yks tavispehmiskin. :)

   Ja kaikki mahakompleksiset toivotan tässä samalla tervetulleeksi uimahalliin, siellä näkee suurimmaksi osaksi ihan muunlaisia - kauniita - mahoja kuin pyykkilautoja. :)

   Poista

Sano sää kans!