3. heinäkuuta 2012

Junior lives for a lullaby

Ohhoh! Jo kuukauden kolmas päivä menossa, eikä perinteistä kalenteripostausta vielä näy. On, katsokaas, ollut kiireitä: heinäkuun ensimmäisenä eli sunnuntaina piti nukkua bileillan jälkeen pitkään ja kuunnella Lasse Kurjen puolenpäivän poppi-ihanuuksia radiosta, käydä leffassa rokkaamassa ja muistelemassa Nykissä nähtyä musikaalia ja illalla vielä jännittää futisfinaalia (byhyy Italia, mutta Espanja pelas kyllä niin hienosti että voitosta ei lopulta voi olla kovin katkera - vaikka olikin ikävää, että matsin ratkaisi Italian hyytyminen Mottan loukkaantumiseen eikä varsinainen tasa-arvoisista lähtökohdista pelattu peli). Maanantaina taas oli tärkeää tehdä töitä, seota Skanssin alennusmyynneissä, vesijuosta äitin kanssa ja halia pikkuruista kummityttöä, joka tupsahti illalla kylään.

Mutta tässä sitä vihdoin ollaan - hei heinäkuu! :)


Heinäkuu tietää meidän taloudessa perinteisesti sitä samaa mitä varmaan useimmilla suomalaisilla: kesälomaa. Heppu sanoo lompsis jo tämän viikon perjantaina, itselläni on sen verran töitä kalenterissa, että joudun painamaan hommia todennäköisesti vielä ensi viikon. Kaikki on nyt itsestäni kiinni: mitä nopeammin teen työt alta pois, sitä nopeammin pääsen lomalle. Niin että blogi kiinni ja tekstittämään siitä! :D

Duussilakin palaa heinäkuun aikana toivon mukaan lähemmäs päiväjärjestystä, kun kesäkuun ajan rullannut Photo a day -kuvahaaste päättyi. Eipä juuri tullut varsinaisesti kirjoiteltua, kun kuvat valtasivat oman tilansa! Tavallaan ihan hauska rykäys, mutta se oli kyllä selvä että heti heinäkuussa en lähde samaan uudestaan... jos nyt ainakin kuukauden pitäis taukoa. :) Tai voisihan saman kokeilla toteuttaa joskus vaikka Facebookin tai Instagramin puolella?

Kaikkiin kesäkuun kuviin en ollut ihan tyytyväinen, mutta joukossa on myös ihania muistorikkaita hetkiä. Ja tarkoitushan oli olla ottamatta asiasta minkään valtakunnan stressiä. Tältä se sitten näyttää, se lopullinen 30 kuvan kavalkadi!


Kotirintamalla heinäkuu starttaa vähintäänkin jännittävissä merkeissä. Ollaan tänään menossa pankkiin kirjoittelemaan nimiä papereihin - sen jälkeen tällä tytöllä on ensimmäinen ikioma asuntolaina ja 25 pinnan omistusosuus meidän uudesta kodista! Juhuu! Heppu ei halua, että meidän koti (vanha tai uusi) näkyy täällä blogissa, joten sen verran voin jo varoittaa että kuvapostauksia on turha toivoa, mutta eiköhän tänne sentään eksy jotain yleisempiä muuttojuttuja ja sisustusfiilistelyjä. Koska uusi koti sijaitsee joen toisella puolella, alan tämän kuun aikana hissuksiin jättää hyvästejä rakkaalle Martilleni...

...minkä nyt ehdin kaikelta lomailulta ja reissaamiselta. :) Tänä lauantaina on suuntana Ruisrock (The Cardigans! Antero Lindgren!), kuun puolivälissä paetaan kaupungin pölyjä pariksi päiväksi hepun työpaikan mökille, sitten tehdään isin kanssa perinteinen isä-tytär-Tukholman-matka, jonka jälkeen onkin vuorossa pakolliset DBTL-hulinat (Viikate! Mikko Herranen!) ja enon häät kauniissa Angelniemen maisemissa. Kuun päätteeksi lähdetään isolle kirkolle Bruce Springsteenin pomotettavaksi, ja elokuun puolella Helsingin-reissu jatkuu kahdella teatteriesityksellä - mutta niistä sitten myöhemmin.

Ja joka välissä käyn uimassa ja jäätelöllä. Kuulostaa erehdyttävästi kesältä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!