15. kesäkuuta 2012

Mitä ajattelin tänään

Arvaa mikä on minusta kamalan kiva sana? Hoplaa!

Se on kumma, miten iloiseksi ihminen voi tulla, kun tajuaa että ai tosiaan mähän voin keittää kaakaota vaikka nyt heti. Ja sitten keittää ja pitää tauon töistä ja kirjoittaa blogiin pari sanaa.

Vaikka miten yritän aina etsiä asioista hyviä puolia, en löydä nyt yhtään sellaista siitä, että olen nuhastunut. Tänään illalla on Vartsikalla kesäteatterin ensi-ilta (Peppi Pitkätossu!), huomenna Helsingissä Sting ja maanantaina alkaa uintitekniikkakurssi. Enkä yhtäkään noista suostu jättämään väliin, en!

Erehdyin tänään aloittamaan aamun selailemalla netissä hääjuttuja. Taas. Hääaiheinen kirjanmerkkiosio ja inspiskuvakansio ovat paisuneet jo nyt uhkaaviin mittoihin, ja ostin ensimmäisen häälehdenkin toissaviikolla. (Apua.) Olen toki keskittynyt pohtimaan tapojeni mukaisesti etenkin kaikkia tuiki tärkeitä yksityiskohtia kuten pillejä, hääyön unihepenettä ja sitä mistä saisi halvalla sellaisia vanhanaikaisen näköisiä lintuhäkkejä joihin voisi asetella kukkakoristeita silleen köynnösmäisesti. Toistaiseksi teen tätä ajatustyötä ihan itsekseni, koska hepun hermo ei kestäisi jos laukaisisin ääneen jokaisen mieleen tulevan idean. Mutta tässä vaiheessa, kun ei vielä ole mikään kiire päättää oikeasti mitään, eikös se ole suorastaan morsiamen velvollisuus vähän seota aiheesta ja suunnitella kaikkia mahtavia ylilyöntejä! Ja vähän itkeskellä siinä ohessa, koska no kato nyt vaikka näitäkin.

Vitsit että kaakao onkin hyvää. :) Vielä kun ois mansikoita ja echinaforcea!

2 kommenttia:

  1. Luvan kanssa saa hääsekoilla, kun kerta on morsku :) Mä en itkenyt vihkimisen aikana, kun meillä se oli (sulhasen osuvin sanoin) lyhyt ja kivuton siviiliseremonia. Juhlissa itkin kyllä, kun pari ystävää lauloi meille. Ja ehkä vähän mun isin puheen aikana kanssa. Kyynelehtiminen kuuluu kanssa morskun oikeuksiin.

    Kivaa viikonloppua Duussilaan, toivottavasti nuhistus menee pian pois!

    P.S. Tuo sun kuvahaaste on eri kiva.

    VastaaPoista
  2. toivottavasti sun nuhis on samanlainen kun mulla, kun se häipyi jo muutamassa päivässä! tai vielä kivempi nuhis joka ymmärtäis lähteä samantien! echinaforce on kyllä kova sana :)

    VastaaPoista

Sano sää kans!