13. kesäkuuta 2012

Live how you think not by what you've been told

Huh, onneksi on tuo Photo a day, muuten Duussila ammottaisi kesäkuun ajan melkein tyhjillään. Kisakiireet on nyt selätetty (meillä meni tosi hienosti, sekä kuvia että videoita luvassa!) mutta tunteja tuntuu yhä olevan päivässä liian vähän, kun meinaan tukehtua työkuorman alle. Turhauttaa kököttää koneen ääressä kesäsään houkutellessa ulos, mutta koska tilanne on mikä on, yritän keskittyä hommiin hyvällä mielellä (onhan se kivaa, että töitä kuitenkin on!) (näilläkin euroilla maksellaan ens keväänä häitä!) ja toisaalta keskittyä nauttimaan niistä lyhyistäkin hetkistä, jotka ehdin viettää ulkosalla. Olkoon sitten vaikka vain puolen tunnin kävelylenkki urheilupuiston huumaavassa syreenintuoksussa tai aamiaisleivät ja Hesari keittiön sijaan parvekkeella nautittuna.

Hoppuilun lomassa ensimmäisenä kisamaistiaisena viikonloppuna Tampereella SM-hopealle tanssinut turkulaisduo. Rakas ystäväni ja tanssinopettajani Katrin onnistui luomaan yhdessä Taideakatemiassa tanssinopettajaksi opiskelevan Mikon kanssa käsittämättömän kauniin teoksen, jonka tiivis tunnelma ja läsnäolo ylsivät katsomon yläriveille asti. Ihanan kevyen ja helpon näköistä, kun asialla on kaksi ammattilaista! Jos siis sinäkin kaipaat tänään hengähdyshetkeä töistä, rauhoitupa muutamaksi minuutiksi tanssin äärelle.

Ja jos käy mielessä, että miks ihmeessä tää pari ei voittanut, niin kyllä ne kultamitalitkin menivät ihan hyvään osoitteeseen, Helsinkiin kahdelle Teakin tanssinopiskelijatytölle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!