1. kesäkuuta 2012

Just tiny Stanley

Keltainen toukokuu, mikset sä jo...

Hetkinen, minne se meni? :D Kesäkuu onnistui yllättämään takavasemmalta. Just äsken, kun talsin maauimalasta urkkapuiston läpi kotiin päin, ihmettelin miten salakavalasti tänäkin vuonna puiston kaunis, arka viherrys on yhtäkkiä vaihtunut täyteen väriräjähdykseen. Kaboom. Rakastan tätä alkukesän sokaisevaa vihreyttä!


Kesäkuu ei tiedä meikäläiselle vielä mitään loman tapaistakaan: kalenteriin on jo merkitty jokaiselle päivälle selkeä työsuunnitelma, minkä tv-sarjan jakson tai dokkarinpätkän sinä päivänä tekstitän. Rakastan - jos nyt en ihan yhtä paljon kuin alkukesän vihreyttä niin kuitenkin - suunnittelemista ja aikatauluttamista, mutta jostain syystä en ole toteutuspuolella aina ihan yhtä taitava; nytkin totta puhuen olen jo yhden jakson jäljessä tarkoin laatimastani aikataulusta. No, ihan vielä ei olla kriisin partaalla, mutta ensi viikosta alkaen on paukutettava täysiä työpäiviä, jos haluan päästä heinäkuun alkupuolella lomailemaan hepun kanssa.

Töiden vastapainoksi on kuitenkin luvassa myös juhlia! Eikä mitään vähän vaan jokaiselle viikonlopulle! :) Kesäkemuputki alkaa heti huomenna serkkutytön lakkiaisissa ja jatkuu samalla vauhdilla sunnuntai-iltana, kun juhlitaan yhden mun kisajoukkueessakin tanssivan kamun tanssijaksi valmistumista. Kyllä, olen napannut tiimiini mukaan myös yhden ammattilaisen!

Seuraavana viikonloppuna onkin sitten näytön paikka: Performing Arts SM-kisat Tampereella! Lavalla siis seitsemän nuorta naista ja mun ensimmäinen ikioma kisakoreografia, kaipa sen voisi nykytanssiksi luokitella. Päästiin testaamaan meidän biisi viime viikonloppuna tanssikoulun kevätnäytöksessä Logomon isolla lavalla, huh että istuin katsomossa jännityksestä kiemuralla. Sain kyllä huokaista helpotuksesta, kun biisi toimi isolla lavalla mainiosti ja tytöt tavoittivat esitykseen just oikean pöllämystyneen fiiliksen, mutta ei se silti poista sitä, ettenkö istuisi myös kisakatsomossa ihan yhtä kippurassa... Hui! Mutta ihan valtavan hienoa lähteä skabaamaan isolla Funky-jengillä. Joukkueita meidän sarjassa on 58, joten voiton tiellä on muutama este :D mutta täysillä mennään!

Seuraavan viikonlopun menoja arvottiin koko kevät, mutta nyt se on päätetty: lähdetään Helsinkiin katsomaan Stingiä. Herra on yksi niistä lemppareistani, joita olen kuunnellut jo puolet elämästäni. Olen nähnyt Stingin keikallakin pariin otteeseen, mutta viime kerrasta on aikaa, joten lähden Kaisaniemeen aivan innoissani. Itselleni henkkoht tärkeimmät levyt ovat 90-luvun alkupuolen The Soul Cages ja Mercury Falling, joten toivottavasti keikalla kuullaan tuota vanhempaakin matskua.

Juhannusta lähdetään viettämään kavereiden mökille - öö, jonnekin. Mökki sijaitsee hepun mielestä Hämeenlinnassa, omasta mielestäni jossain Mikkelin suunnalla. :D Anyway, kiva päästä landelle ja veden ääreen tekemään juhannustaikoja, viime jussihan vietettiin kaveriporukalla kaupungissa.

Ja ennen kuin kuukausi loppuu, ehditään vielä juhlia ystävän kolmekymppiset, nekin todennäköisesti mökkimaisemissa. Meidän perheellä ei koskaan ole ollut omaa möksää, joten olen tottunut viettämään kesät kaupungissa - enkä nyt varsinaisesti hingukaan koko kesäksi sivistyksen ulottumattomiin, mutta muutama viikonloppu luonnon helmassa hyvässä seurassa on aina tervetullutta vaihtelua!

Blogissa kuukautta värittää tänään startattu Photo a day -haaste. Yritän olla tutkailematta tehtävänantoja liikaa etukäteen, niin että nappaisin kuvan mahdollisuuksien mukaan kyseisenä päivänä turhia suunnittelematta, hetken mielijohteesta, silleen kesäisen kepeällä asenteella. :)

1 kommentti:

Sano sää kans!