31. toukokuuta 2012

Kesäkuu kuvina

Seuraan muutamaa blogia, jotka ovat osallistuneet jossakin kohtaa Fat Mum Slimin kuukausittaiseen Photo a day -kuvahaasteeseen. On aina hauskaa nähdä, miten erilaisia tulkintoja samoista yhden sanan tehtävänannoista kukin saa aikaiseksi, ja jossain vaiheessa olen aina tullut harmitelleeksi, etten itse älynnyt osallistua - koska kesken kuukauttahan ei tietenkään enää saa hypätä mukaan. (Tai varmaan saisi, mutta oma luonteeni ei anna moiselle periksi.)

Kun sitten eilen luin Åbolove-blogista, että kesäkuu on alkamassa(!) ja sitä myöten taas uusi kuva päivässä -haaste, innostuin että jes nyt määki sitte

paitsi että enhän mä oo koneen ääressä joka päivä kesäkuussa, enkä muutenkaan bloggaa joka päivä niin miten nyt sit yhtäkkiä, ja onkse ihan huijausta jos ajastaakin jotkut kuvat tulemaan etu- tai jälkikäteen, äh mitämääteen

ja päätin että äh jos vaikka ei ottaiskaan tätä niin älyttömän vakavasti. :) Huomisesta alkaen siis kuukauden ajan tavallisen höpötyksen lomassa Duussin kesäelämää kuva päivässä! Ties vaikka innostuisin jatkamaan tulevinakin kuukausina - no se nähdään sitten, aloitetaan nyt tästä yhdestä 30 kuvan sarjasta. Jos tartut itsekin haasteeseen, huikkaapa kommenttiboksiin!

6 kommenttia:

 1. Wohoo! Hyvä hyvä :) Ja kyllä mäkin niitä tulen ajastamaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos synninpäästöstä ;) Ja sit eiku kameraa käteen, täähän lähteekin tänään heti tästä aamusta!

   Poista
 2. nerokasta. mä tekisin varmaan omavaltaisesti niin - hei ehkä muuten teenkin! - että pläjäyttäisin kaikki kuvat sitten 30. päivänä, että kas tässä kesäkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omavaltaisuus kunniaan! Anarkiaa elämän pieniin yksityiskohtiin! Jään kiinnostuksella odottelemaan kuun loppua. :)

   Poista
 3. Nytte mää ryhdistäydyn! Tällä haasteella toivon saavani hunningolle jääneeseen blogiini ainaki vähän eloa. Vaikka vain kuvien muodossa :)

  Kiitti Duussi :)

  VastaaPoista
 4. Eiköhän niitä voi postailla silloin kun parhaiten sopii. Ja miten tuon päivän 20 kanssa, pitääkö silloin ottaa kuva kuvasta vai eikös voisi vaan laittaa suoraan jonkun vanhan kuvan. Vai pitääkö ottaa se paras kuva just silloin? ;)

  Päätin mäkin nyt osallistua tähän haasteese, saas nähdä jääkö kesken vai jaksanko loppuun asti. Vähän samalla hengellä mukana kuin ylläoleva, olisi kiva taas alkaa blogamaan niin tässäpä hyvä ryhtiliikkeen tuoja.

  VastaaPoista

Sano sää kans!