26. toukokuuta 2012

Fellas that were in the mood

Jeejeejee, tanssikoulun kevätnäytöspäivä! Vaikka itselläni ei edelleenkään ole lavalle mitään asiaa, lähden kohta Logomoon viettämään aurinkoista tanssilauantaita tsempparin ja valmentajan roolissa. Ehkä eniten odotan näkeväni pikkuiset breikki-kidsit, jotka kuulemma esittävät tällä kertaa muumioita :D ja toki jännitän maha perhosia täynnä, miten mun kisatytöt onnistuu ensimmäistä kertaa yleisön edessä.

Päivän teeman mukaisesti haluan tarjota pienen tanssihetken täällä bloginkin puolella. Ladies and henkselmen: kas tässä astetta ärreempää menoa viime viikonloppuna Helsingissä järjestetystä Show of the Year -kisasta. Kun nää pojat vougaa, Banksin Tyrakin olis taatusti tyytyväinen fierce-kertoimeen! Huhhuh! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania poikia, tosta ei voi kuin tulla hyvälle mielelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks oo mahtavia jannuja! :) Kun näin jonkun lehtilinkin, että Perez Hilton oli tässä joku päivä ihan fiiliksissä blogannut jostain suomalaisesta tanssivideosta, ajattelin heti että sen täytyy olla tää - mutta seäp olikin yhden näistä kavereista koreografioima huomattavasti basicimpi tanssikoulun kevätnäytösbiisi. Musta tää kyllä ansaitsisi kaiken kuuluisuuden! :D

      Poista

Sano sää kans!