5. huhtikuuta 2012

Torstai on toivoa täynnä

Ilahdun aivan kamalasti joka kerta, kun arjessa tulee vastaan ihminen, joka levittää ympärilleen hyvää mieltä ja oloa. Silleen tekopirteilemättä, aidosti ja luontevasti.

Vaikka en koskaan olekaan tavannut Aamukahvilla-blogin Henriikkaa, mulla on sellainen kutina, että hän on yksi näistä ihmisistä. Vai mitä sanotte siitä, että tyttö päätti 400 kirjautuneen lukijan kunniaksi juhlistaa uutta tasasatasta tempauksella, jossa lukijat lähettelevät toisilleen pieniä yllätyspaketteja.

Niin ihana idea, että en kestä! :) Oli tietysti pakko osallistua. Itse lähetin viime viikolla matkaan paketin, johon käärin Indiskan söpöt sydänleivontamitat...


...ja tänään postiluukusta kolahti oma lahjukseni. Paketillinen jo aiemmin herkulliseksi todettua luomuteetä, kaksi appelsiini-c-vitamiini-kasvonaamiota ja kortti, jossa toivotetaan rentouttavaa pääsiäistä ja sanotaan näin:

Muista helliä itseäsi vaikka joskus arki painaakin päälle. Pidä mielessä tämän kortin sanoma: olet taideteos!


Jos olinkin jo valmiiksi hyvällä tuulella, tästä tulin vielä vähän paremmalle. Kiitos tuhannesti, Laura, jos satut blogiini eksymään! Ja Henriikka - edelleen olen sitä mieltä, että seuraavan juhlan kunniaksi lukijat saisivat lähettää sulle läjän paketteja. :)

4 kommenttia:

 1. oi, ihana kevätyllätys!

  tästä tulikin mieleeni, olisi kiva jos joskus voisit esitellä blogit joita seuraat. en ole tuohon henriikan blogiinkaan törmännyt ennen, ja se vaikutti kivalta - täytyy laittaa seurantaan. muitakin uusia, hyväksi havaittuja blogeja olisi mukava löytää. tai toinen vaihtoehto olisi tietty monen muun blogin tavaan sivupalkki, jossa näkyisi seuraamasi blogit. tällainen ehdotus vaan, koska sulla on niin hyvä maku että jos sä tykkäät niin varmaan lukijasikin tykkäisivät :)

  eipä tässä muuta, hyvää pääsiäisen aikaa turkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyymi, hyvä idis! Laitetaanpa vinkkipostaus toteutukseen.

   En oikeastaan ole ajatellut lisätä seuraamiani blogeja sivupalkkiin - samasta syystä kuin miksei sieltä löydy myöskään sitä lukijat-kohtaa: niiden sekavuus häiritsee mun visuaalista silmää. :D Ehkä hölmöä laittaa muoto näin sisällön edelle, mutta... No, harkitaan vielä. :)

   Poista
 2. Hei, ei oo totta. You made my day. Juurikin murisin, että olenko jotenkin menettänyt tatsini ja iloni ja aitouteni, jos sellainen joskus on ollut. Sitten pamahtaa tälläinen juttu ja aijai, jaksaa taas vaikka kuinka monta juttua kirjoittaa tämän voimalla!

  Supertyyppi olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hiisi miten kivaa, jos pystyin ilahduttamaan edes vähän samaan suuntaan kuin sinä blogillasi. Superduper!

   Poista

Sano sää kans!