1. huhtikuuta 2012

Appropriately ready

Huhtikuun eka! Kesäaikaan siirrytty! Ulkona sataa jotain lumentapaista!

Taitaa olla kevät. :D


Menneen maaliskuun kantavia teemoja olivat noin karkeasti ryhmiteltynä juhla, työ, halailu, tanssi ja livemusiikki. Ja haa, samat teemat tulevat toistumaan myös huhtikuussa!

Uskallan luvata, että mun kisajoukkueen kanssa saadaan biisi valmiiksi tämän illan treeneissä tai viimeistään tiistaina, ja sitten alkaa viimeisten kahden kuukauden hiomisvaihe. (Ja jännitysvaihe! Nyt jo meinaa tulla jännäpissi, kun vain ajattelenkin sitä tilannetta, kun tytöt nousevat Tampereella lavalle. Ääk.) Onneksi rakastan kaikenlaista pilkunviilausta, tässä tapauksessa erityisesti laskujen ja liikelaadun tarkentamista.

Töitä on merkitty kalenteriin hitusen verran vähemmän kuin maaliskuussa, mutta juhlat jatkuu vähintään samalla volyymilla. Saattais alkaa riekkumiset väsyttää, jos en olisi jo pitkään tuskaillut sitä, miten epäsosiaaliseksi olen kotitonttutyön ja sairastelun takia uhannut talven aikana muuttua... Ihanaa siis mennä humpaten kohti kesää! :)

Aloitetaan kuukausi kuitenkin vähän arkisemmilla askareilla: huomenna matkaan Pasilaan kuuntelemaan av-kääntäjien nykytilannetta ja tulevaisuutta luotaavaa paneelikeskustelua, ja samalla reissulla kansallisbaletin tanssijoitakin hoitavan loistofyssarin moukaroitavaksi. Pääsiäisenä taas pääsen pariksi yöksi rentoutumaan mummilan hoiviin. Odotukset: kiireetöntä aikaa rakkaiden sukulaisten kanssa. Ja mämmiä, kermaa ja sokeria.

Seuraavalle perjantaille kalenteriin on merkitty The Northern Governors @ Klubi. Jalalla koreasti ja Osmolle lentosuukkoja! Lauantaillekin on luvassa toivottavasti ikimuistoisen iloinen ilta, mutta en voi hiiskua siitä tässä kohtaa tarkemmin, koska kunniakkaat 31 vuotta täyttävä heppu ei saa vielä tietää mitä silloin tapahtuu... olen vain pyytänyt häntä varaamaan illan vapaaksi. En malta odottaa. ;)

Ja sitten! Hepun kanssa pitkäksi viikonlopuksi Pariisin kevääseen! Ai miten ihanaa? No tosi ihanaa. Des macarons? Oui, merci. Des moules? Oui, merci. Des bisous? Oui, merci.

Kuun viimeinen viikonloppu taas sujuu äitin synttärin ja ala-asteen luokkakokouksen merkeissä. Ja vissiin jotain vappuakin pukkaa.

Arki, onko se jotain syötävää? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!