18. maaliskuuta 2012

Mister! Look at your girl! She loves it!

Jos Turku Jazzin lauantai-illan ohjelmassa kerrotaan mm. näin:

Genetiikkaa, Suomi-souljazzia ja Blue Note -tallin esikoisalbumi. Siinä tuore superkokoonpano The Northern Governors pähkinänkuoressa.

Keskiössä on soul-musiikissa niin tärkeää rytmin runoinstrumenttia soittava Osmo Ikonen. Trumpetisti Jorma Kalevi Louhivuori ja kosketinsoittaja Tuomo Prättälä ovat hänen serkkujaan. Tunnettuun Sarioloiden musiikkisukuun kuuluvat kitaristi Petteri ja rumpali Jyri ovat basistin pikkuserkkuja.

...niin hölmömpi saattaisi ajatella, että kaikki kehulistassa mainitut muusikot (ja etenkin keskiöön nostettu basisti) olisivat myös lavalla.

No sitte yks menee into piukassa Apolloon että jee lempi-Osmo livenä ja muutenkin aivan järjettömän hyvä bändi! Ja on ihan että jee! Kunnes yhtye astelee lavalle ja... jotain on pielessä. Eihän Osmo oo tuolla.


Vaikka eihän siinä puolta minuuttia kauempaa tullut mieleenkään murjottaa, kun rytmi vetäisi tanssilattialle. Meininki oli just niin loistava kuin uskalsin odottaa - ja vaikka Osmon pehmeä selkälääkäriääni puuttuikin joukosta, hunajan korviketta sai silti korvien täydeltä Tuomon ja Petterin stemmalaulusta. Ahh.

On se hienoo, kun ihmiset on taitavia. Ja kaikki vielä sukua keskenään. :D Kuukauden päästä Klubilla uudestaan! Jihuu!


On ollut muutenkin ihan mahtava kemuviikonloppu, perjantaina ensin groovattiin Axl Smithin ja kumppaneiden tahtiin ja sen jälkeen rämähdettiin vielä Börsiin Voice of Finland -jatkoille. En osaa sanoin kuvailla, miten paljon olen kaivannut tällaista bilerentoutusta ystävien kanssa - aivot erinäisten skumppalasillisten kautta narikkaan, jalat steppaamaan ja kädet ilmaan! Selkä ei vielä anna myöten tanssimista treenimielessä, mutta oon aivan superiloinen, että diskopallon alla homma jo onnistuu ilman kipuja.

Nyt lähen pitämään treenejä ja sieltä muiden tämän viikonlopun rinneleskien kanssa brunssille. Lokoisaa sunnuntaita, ciao! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!