4. tammikuuta 2012

Tuoll' on iltatee, sille laulan

Jos joku tonttu kurkkisi meidän ikkunoista sisälle iltaisin yhdeksän ja kymmenen välissä, näky olisi lähes joka kerta sama: Duussi ja heppu sohvalla katsomassa telkkaria, syömässä varrasleipää ja juomassa iltateetä. Joo, ihan totta: se sama heppu, joka on teehyllyn pullisteluun hermostuneena asettanut mut jatkuvaan teenostokieltoon jo ajat sitten (tosin hylly ei mystisesti ole juuri tyhjentynyt...), on alkanut juoda teetä! Rrromanttista ku voidaan siemaista yhdessä a nice brew! Seuraavaks sitte ne mätsäävät tuulipuvut!


Iltateen virkaa toimittaa tällä hetkellä Yogi Tean Bedtime-luomutee. Unen tuloa vauhdittaa seuraavanlainen luomuyrtticocktail: fenkoli, kamomilla, piparminttu, kardemumma, sitruunamelissa, sitruunaruoho, rohtovirmajuuri, ryytisalvia, laventeli ja muskottipähkinä. Huh, vähemmästäkin nukahtaa.

Yogi Tea on omia pussiteesuosikkejani paitsi ihanan laajan makuvalikoiman, myös pussien lipareiden mietelauseiden takia. Eilistäkin iltateetä keitellessä jouduin taas toteamaan että no älä, just noin, siis mä oon niin samaa mieltä.

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!