25. tammikuuta 2012

Hello beautiful thing, maybe you could save my life

Ensi maanantain Ultra Bra -paluukeikalle ei liiennyt meitsille lippua (sitä paitsi menenkin mieluummin Saloon katsomaan serkkupoikaa musikaalin pääosassa), mutta tänään potkaisi parempi onni:Ja me saatiin liput!

Voi huraa! Pomo on paras. Semmonen että jos ei joskus oikein tiedä mitä haluais kuunnella, voi aina valita Brucea pullistelevasta älppärilaatikosta (pikainen laskutoimitus: 12 plus boksit päälle) minkä tahansa niistä levyistä.

Ennustan, että heinäkuun viimeisen päivän iltana yks girl in her summer clothes on aika onnellinen. :)

7 kommenttia:

 1. :)

  Tiirailen teitä sitten sieltä kentältä! Vitsi miten kiva kun pääsee 2012 kesälläkin stadionille fiilisteleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkutellaan sitten! :) Ihanaa tosiaan päästä taas isolle keikalle, nyt jo tuli odotustäpinä!

   Poista
 2. Me kanssa! Kentälle mennään. Vaikka Mika yritti kyllä esittää, että alkaa tuota ikää jo olla, voitaisko mennä istumaan - yleensä olen samaa mieltä, mutta nyt en taipunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Me otettiin suosiolla istumapaikat, koska a) meitsin selkä ja b) vaikkei oiskaan enää silloin selkä, keikkaseuralaiset totesivat että ovat kerran seisseet Pomon tuntitolkulla kestäneen show'n läpi ja never again. :D Menettäähän siinä tietty fiiliksessä, mutta kun on vanha niin sit on... :D

   Poista
  2. Joo, ymmärrän tosi hyvin tuon selkäpointin, ja omakin selkä vähän jännittää vaikka se ei ole likimainkaan yhtä hankala kuin sun. Voi kun silloin enää olis selkä!

   Mä kanssa vilkutan.

   Poista
  3. Niin toivomme! Ja vilkutamme!

   Poista
 3. Uuu jeee! Mahtavaa!
  Ei millään malttais odottaa.
  Määki tiirailen. Ja vilkutan.

  VastaaPoista

Sano sää kans!