22. tammikuuta 2012

Adam & Stephen

Hei ihmiset. Poliitikot. Mikä tässä on niin vaikeaa ymmärtää?

Käyn tänään äänestyskopissa piirtämässä lappuun numeron, jonka välityksellä ääneni menee ihmiselle, joka on kanssani samaa mieltä tästä(kin) asiasta. Vaikka et löytäisi ehdokasten joukosta ketään, joka olisi mielestäsi täydellinen presidentin pallille, kunnioitathan silti demokratiaa ja äänioikeuttasi sen verran, että käyt äänestämässä ihmistä, jonka arvomaailma on lähimpänä omaasi. Eiks jeh? :)

7 kommenttia:

 1. Itse kävin äänestämässä ja ääni meni Haavistolle. Ei hän ole mun mielestä TÄYDELLINEN, itse olisin nimittäin tahtonut että ehdokkaana olisi ollut myös joku kommunistisen maailmankatsomuksen omaava [kun olen kommunisti itse], mutta Haavisto on paras noista NYT ehdolla olevista! Jos ei H. pääse toka kierrokselle, niin sitten en varmaan äänestä ketään, koska muut ovat a i v a n mahdottomia mulle äänestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saako kysyä, miksei Arhinmäki sitten kelvannut sulle ekan kierroksen ehdokkaaksi? Kuitenkin lähimpänä sitä vasenta laitaa. Ja juu, jos kakkoskierrokselle olis päässyt Haaviston sijaan Väyrynen, olis tainnut jäädä äänestämättä multakin.

   Poista
  2. Niin tuota, Arhinmäki.. Mietin häntä kyllä, mutta mun mielestäni [tämä siis vain henk. koht. mielipide] moni vasemmistoliittolainen on liian 'oikealla' mulle. Itse nimittäin kannatan kai sitä, mitä KOMMUNISMIKSI sanotaan. Eli siis pankkien ja suuryritysten sosialisoimista. Mun mielestä [taas tämä oma mielipide vaan..] Arhinmäki on liian sopupelaaja. Hän ei siis tahdo oikeasti ajaa kommunismia, vaan hyvin mietoa vasemmistolaisuutta. Ehkä olen vähän hullu. Loppupeleissä mulla sitten ratkaisi PERSOONA, eli aloin arvostaa Haavistoa [vaikkei hänkään ole riittävän vasemmalla], koska Haavisto ei ollut yli-aggressiivinen väittelyissä ja lisäksi hänellä oli muutakin sisältöä tuossa kampanjassa kuin vaikka pelkkä Nato-vastaisuus.

   Poista
 2. Mä kävin äänestämässä Arhinmäkeä, mutta Haavisto olis kyllä ollut hyvänä kakkosena. :) Munkin mielestä on tärkeää käydä heittämässä se ääni sinne, vaikkei kukaan olis TÄYDELLINEN (:D). En tajua miten vaikeaa on laittaa sinne joku, joka on edes vähän sitä omaa arvomaailmaa lähimpänä. Turha sitten valittaa myöhemmin. Moni on sanonut myös että "ei yks ääni mitään auta", mutta jos moni ajattelisi noin, kyllä niilläkin äänillä alkaisi vaikutusta olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Arhikselle meni munkin ensimmäinen ääni, ja nyt tokalle kiekalle siirryn sitten Haaviston leiriin. Vasemmalta laidalta olis vaan täysi mahdottomuus äänestää Niinistöä.

   Ja varmaan luitkin White Trash Diseasesta noita äänestämättömyysperusteluja... huokaus.

   Poista
 3. Arvot ovat minullekin tärkeitä äänestämisessä.

  Sinulle on muuten haaste blogissani. En päässyt aiemmin kommentoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Täytyypä miettiä... :)

   Poista

Sano sää kans!