22. joulukuuta 2011

61

Mun isillä on tänään synttäri! Onnea!

Käytiin äsken isilässä viemässä lahjoja ja juomassa glögiä ja mutustelemassa päivänsankarin leipomia pipareita, jotka oli aika timakoita ehkä apilavoin tai fariinisokerin ansiosta. Semmosia kovia ja paksuja, niin kuin meillä aina. Hyviä.


Isin kanssa illistely on parasta. Tässä tärähtänyttä mallia viime heinäkuulta Tukholmasta Östermalmstorgetin hienostoterassilta. :)

2 kommenttia:

 1. sulla on hieno blogi! :) Jään kyllä seurailemaan tätä ! :) Sinäkin voisit vierailla minun bloginalussani, kommentoida sitä ja ehkäpä jopa liittyä jäseneksi/ lukijaksi! :)
  Rauhaisaa joulun odotusta! (:

  tv. Mmilya http://mmilya.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mmilya - kiitos kivasta kommentista! Onnea uudelle blogille, kävin kurkkaamassa :)

  Semmoisen vinkin voisin antaa näin alkutaipaleelle, että jos haluat bloggaamisesta oikeasti kivan harrastuksen, kirjoita blogia enemmänkin itsellesi kuin lukijoille. Kaikki blogit eivät kuitenkaan voi kiinnostaa kaikkia, mutta kun kirjoitat omana itsenäsi ja omalla tyylilläsi, yleisöä turhaan kosiskelematta, blogiisi löytävistä lukijoista matkaan jäävät ne, jotka ovat aidosti kanssasi samanhenkisiä. Ja silloin koko touhu on mahdollisimman mielekästä etenkin sulle itsellesi mutta myös lukijoille. :)

  Semmoinen juttu, johon kiinnitin huomiota, oli se että sulla on aika monta lähes samanlaista kuvaa yhdessä postauksessa. Itse ainakin tykkään enemmän, jos kuvia on hiukan karsittu ajatuksella - less is more. Mutta jos kuvatulva on sulle tärkeä osa blogiasi niin silloin tietysti anna mennä vaan, monet tykkää niistäkin.

  Tsemppiä ja iloa bloggaamiseen! :)

  VastaaPoista

Sano sää kans!