2. marraskuuta 2011

Shoulda put a ring on it

(Meinasin laittaa tän otsikoksi Uo-o-oo, o-o-oo, o-o-o-oo, o-o-oo mutta sitten aattelin että ei kukaan kuitenkaan saisi jujusta kiinni ja kaikki olis vaan et o-oo vaan sullekki.)

Heiluttelen säännöllisesti hepulle vasenta nimetöntäni, ja satunnaisemmin vähän muitakin sormia, mutta toistaiseksi olen saanut pitää itse itseni sormuksissa. No hyvä, käy se niinkin. Saa ainakin vapaasti valita, mihin sormeen minkäkin korun laittaa. :)

Olen nykyään kamalan huono käyttämään korviksia, eikä kaulakorukaan eksy matkaan läheskään aina, mutta sormuksia käytän tosi paljon. Tällä hetkellä lemppareita on hopea(nvär)iset littanahkot mallit, sellaiset joita voi koota samaankin käteen useamman ilman että ne taklaavat toisiaan. Vaikka tälviisii:


Nimettömässä kesällä pihakirppikseltä muistaakseni 50 sentillä ostettu ohut ketjurinkula, keskisormessa tuoreimpana tulokkaana Kicksistä löytynyt soikelo ja etusormessa Roomasta grammahinnalla hankittu hopeakaunotar, jolle jäi punnituksen jälkeen kohtuullista hintaa jotain kympin ja kahden väliltä.


Vanhoja suosikkejani on Ideapajun ihana tuplasormus - josta kaikki aina kysyy, että mut eiks se haittaa kun ei saa sormia auki? No ei, koska kyllä niitä saa sen verran, että pystyy toimimaan suht normaalisti. Lähinnä tietsikan näpyttely on hankalaa. Ja sormikkaiden pukeminen. :D


Toinen kesän pihakirppislöydöistä (joka maksoi kokonaisen euron) on maailman kaunein elämää nähnyt mustakivinen sormus. Harmittaa, kun tuo on mulle etusormeenkin inauksen liian iso ja heilahtelee välillä sivuun, jos ei ole tarkkana. Käytän tuota silti sitkeästi, koska rrrakastan sitä.


Bonuksena väriä elämään ja herkkuja karkkilakkolaiselle! :D Namu löytyi yksistä designmyyjäisistä, en valitettavasti muista kenen pienvaahtokarkkiviljelijän tuotoksia se on.

Niin ja jos mä nyt joskus siihen vasempaan nimettömäänkin sormuksen saisin, kyllä sen pitäisi olla enemmän yksinkertainen kuin mallia vaahtokarkki. Kaunein vastaantulija ikinä on ruotsalaisen Engelbertin valkokultainen neitsytsormus, mutta herranen jeesus en kyllä ikimaailmassa osaisi käyttää yli 2 000 euron sormusta. Saa kai sitä silti haaveilla? :)

3 kommenttia:

 1. Ooh! Multakin on pitkään ollut mietinnässä tilaus Ideapajun suuntaan :)

  Blogissani odottelee muuten sinua haaste ;)
  http://abolove.blogspot.com/2011/11/eight-random-facts.html

  VastaaPoista
 2. Kauniita sormuksia! Tuo vaahtokarkki on mahtava. :DD

  Olen himoinnut jo jonkin aikaa uutta sormusta/sormuksia, mutta en ole löytänyt sopivia. Yksi tällä hetkellä kädessä olevista on liian suuri ja se jää talvella aina sormikkaisiin kiinni. Olen jo meinannut hukata sen ainakin kolme kertaa. Kerran se löytyi ostoskassistakin. x)

  VastaaPoista
 3. Soila - jee kiitos haasteesta! Se onkin jo ollut odottamassa toteutustaan, kun sain sen myös Furiahzilta... yritän pistää vauhtia :)

  Ideapajua voin kyllä suositella lämpimästi! Maaritin kanssa asiointi sujuu aina nopsasti ja leppoisasti, korut on hurjan kauniita (ja omalla tekstillä tietysti uniikkeja!) ja sopivat monenlaiseen makuun.

  Furiahz - eiksoo hilpee :D Noi designmarkkinat on kyllä aina kukkarolle kovia koettelemuksia; vaikka yksittäiset jutut oliskin edullisia, siellä on niin paljon niitä herkkuja!

  Mulla on niin onnettoman kapoiset sormet, että tommoset säädettävät versiot (esim. tuplasormus ja Rooman rinkula) toimii mulle usein parhaiten. Kokeilepa säkin semmosia!

  VastaaPoista

Sano sää kans!