24. marraskuuta 2011

Lights will guide you home

Käytiin viime viikolla keittiön pöydän ääressä osapuilleen tällainen keskustelu.

Duussi: Joulukuvastoja! Etuseteleitä! Mä lähen ostaa joulukoristeita!
Heppu: Mitään joulukoristeita ei laiteta ennen joulukuuta.
Duussi: :(
Heppu: Joulukuussa vasta.
Duussi: Ainoa iloni! Senkö minulta riistät!
Heppu: Vai vielä ainoa ilo. Vaihdat siis Take Thatin joulukoristeisiin?
Duussi: ...


Siitä huolimatta, että joulukuu alkaa vasta viikon päästä, askartelin eilen olohuoneen ikkunalaudalle yhden koristuksen - eihän se edes ole varsinaisesti jouluinen, vaan enemmänkin talvikoriste.


Stockalta löytyi tuo ihana La case de cousin Paul -valopallosarja. Värivaihtoehtoja olisi ollut vaikka millä mitalla, mutta valitsin joulunpunaisten ja riemunkirjavien joukosta sen kaikkein eleettömimmän, joka sopisi meidän sisustuksen väreihin (ja siten hermostuttaisi heppua mahdollisimman vähän): Helsinki-setissä on valkoisia, hopeisia, beessejä ja tummemman beessejä palloja.

Jos hinta kiinnostaa, niin 20 pallon satsi maksaa kolmisenkymppiä. Kaupan päälle pääsee vähän askartelemaan: palloissa on valmiina pienet reiät, joita täytyy itse suurentaa saksilla, jotta lamput saa työnnettyä sisään. Ei mikään iso homma.


Kun heppu eilen illalla napsautti palloihin ekan kerran valot, huokaisin silkasta ihastuksesta. Tänään, kun itse sytytin boltsit ennen kahdeksaa valaisemaan pimeää sadeaamua, pääsi uusi huokaus. Kauniit.

Koti.

2 kommenttia:

 1. Oon ihaillu samaisen serkun pallosettejä jo pari joulua, mutta en oo vielä kotiin asti tuonut. Ne värikkäämmät ois ihan omiaan vaikka mun suhtvärikylläiselle partsille.

  Ikkunalaudalle ne passais, mutta kun semmosta ei olkkarissa ole :(

  Teidän ikkunalaudalla nuo näyttää kovin kauniilta <3

  (ja kyllä nyt jo saa joulukoristeita olla, laitoin ite eilen jo joulukalenterin seinään)

  VastaaPoista
 2. Monsteri - sun luo ja etenkin partsille kyllä kävisi ihanasti joku värikäs setti! Mä oon niin ihastunut noihin palloihin, että nyt tekis jo mieli kuorruttaa koko koti eri väreillä :D

  VastaaPoista

Sano sää kans!