11. lokakuuta 2011

Tiistain toivekonsertti

Toivon, että vielä joskus - ja mielellään aika pian - saisin nukkua kivutta kokonaisen yön, niin pitkään kuin haluan, juuri siinä asennossa kuin haluan. Tällä hetkellä pystyn nukkumaan muutaman tunnin pätkiä kerrallaan kahdessa asennossa, joista toisessa olen lattialla polvillani lantiosta taittuneena yläkroppa sängyn reunalla. Saattais naurattaa, jos ei tekis niin kipeetä.


Toivon, että eilen sieniä peratessani löytämäni sentin mittainen minietana, jonka vein kaarnanpalasen päällä matelemaan talon ulkoseinään, on jatkanut matkaansa turvallisesti. Heippa pikku etanainen, elä onnellisena!


Toivon, että mulla olis jo olemassa Twitter-tili, jotta ei olis niin noloa fanityttölöintiä pohtia, pitäiskö perustaa sellainen vain siksi, että pääsee seuraamaan kapteeni Barlow'n twiittauksia.

Photobucket

Toivon, että unohtaisin useamminkin että pakkasessa on yli puoli litraa gelatoa! Iloisesti yllättyminen on parasta! Ja jätskin syöminen!


Toivon, että brittien X Factorin ensimmäisestä livefinaalista viime lauantaina jatkoon selvinnyt Marcus Collins pärjää kisassa mukana loppuun asti. Ihan siitä itsekkäästä syystä, että haluan tuijotella sen hymyilyä! :D Marcus on Garyn valmennettava söötti 23-vuotias liverpoolilainen kampaajahomo, jolla on valloittavan hymyn lisäksi herkullinen lauluääni. Ja Jaggerin muuvssit!

4 kommenttia:

 1. Sinulle on tunnustus ja haaste blogissani. :)

  http://furiahz.blogspot.com/2011/10/blog-with-substance.html

  VastaaPoista
 2. Hurjan kuuloisia kipuja, jos nukkuminenkin on noin hankalaa. Onko varmaa, että leikkaus ei kannattaisi? Kun ilmeisesti kiropraktikko + venyttely -setistä ei ole riittävää apua.
  Jaksamista, toivoo yksi selkäkipuileva blogisi seuraaja.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen toiveesi on suurin toive mullekin!

  VastaaPoista
 4. Furiahz - kivaa, kiitos! :)

  LJ - isot kiitokset tsempistä! Lääkäri oli viime käynnillä vakaasti sitä mieltä, että leikkaamaan ei lähdetä ellei tilanne tästä erityisesti huonone. Niin kauan kun pärjäilen tämän kanssa, ilman että paikat puutuu tai tulee pissi pöksyyn, ei kuulemma ole syytä leikata. Päivisinhän mä selviänkin suht mallikkaasti (toiset päivät toki on huonompia ja toiset parempia), mutta yöt on ne jotka on hankalia kun pitkään paikallaan ollessa alkaa särkeä.

  Mamma - <3

  VastaaPoista

Sano sää kans!