8. lokakuuta 2011

It's such a lovely day and I'm glad you feel the same

Olen tänään jonkinlainen synttärimöhlö. Tuplasynttärimöhlö. Ensinnäkin joudun jättämään väliin ystävän kolmekymppiset; nuhanpärskyttelyä on paranneltavana vielä sen verran, että nyt ei pystynyt lähtemään reissulle Espooseen. Harmittaa vietävästi! Ja toiseksikin, en saanut tänään vuosia täyttävän Luxemburgissa asuvan toisen ystävän lahjaa lähtemään ajoissa - tosin tässä viime vuosina on ollut suorastaan perinteenä, että kusti polkee juhlapostin perille aina vähän perästäpäin. :D

Sitä paitsi sehän on vaan kivaa, kun saa muistamisia vielä varsinaisen juhlapäivän jälkeenkin! Niin kuin itsekin sain tällä viikolla, kun Monsteri ja Luxemburgin-kamu olivat yhdessä junailleet mulle mahtavan yllätyksen. Sain tiistaina elämäni (muistaakseni) ensimmäisen kotiovelle asti toimitetun kukkalähetyksen! Aivan mielettömän kaunis kimppu kaikenlaisia ihanuuksia joiden nimiä en ees tiedä. Kiitos vielä, puput rakkaat!


Kortin sain tytöiltä jo aiemmin, ja siitäkin tietysti liikutuin. Jos vielä jonain päivänä tässä elämässä pääsis tanssimaan... huokaus. Ja miten mä saan tuon tekstinkin nyt liitettyä tähän armaaseen välilevynpyllistymääni, kaikkeen pysähtymiseen ja kasvuun (sekä henkiseen että fyysiseen hehe) joka tähän sairastamiseen liittyy. Viksuja, kauniita sanoja joka tapauksessa. :)


4 kommenttia:

 1. Ole hyvä armas :)

  Ja kusti polkee parhaillaan vasta munkin muistamista sinne Luxiin, joten onpahan sitten ensi viikollakin vielä ystävällä mukavia lähetyksiä tulossa.

  Kiva muuten nähdä minkälainen kimppu sulle sitten tuotiin, ku ihan tarkkaanhan sitä ei saanu ite tilaaja päättää.

  VastaaPoista
 2. Ihmettelin, että miten blogissasi on niin hiljaista, kunnes nyt vasta löysin postauksen, jossa kerroit muuttaneesi. Onnea uuteen blogiin ja perässä tultiin, vaikka vähän myöhässä! :)

  Tulehan osallistumaan arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Monsteri - kuvassa on värejä tietysti muokattu, mutta tuo kimppu oikein loisti! Ihana! :)

  Furiahz - jee että nyt löysit! :) Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mitä kautta sä luet mun blogia...? Blogilistalle kun ainakin vaihdoin osoitteen saman tien. Siis ihan sillä meinaan, että mahtaakohan porukkaa olla tippunut matkasta enemmänkin?

  VastaaPoista
 4. Seurailen ihan tuolta Bloggerin lukulistan kautta. Kyllä se tekstisi siellä varmasti on ollut, mutta kun oli tuota sairastelua ja matkustelua niin osa teksteistä on mennyt väkisin ohi. Huomasin vasta myöhemmin, että yksi henkilö päätti lopettaa bloginsa. Onneksi ehdin sentään heipat sanomaan.

  VastaaPoista

Sano sää kans!