6. syyskuuta 2011

Today is the youngest you'll ever be, yet the oldest you have ever been

Moi! Mä olen Duussi ja mä täytän tänään 30 vuotta.


Kolmekymmentä. Mulla ei ole aviomiestä, ei kahta ja puolta lasta, ei asuntolainaa, ei koiraa, ei autoa eikä edes ajokorttia, ei säännöllistä kuukausipalkkaa. Ei sillä, ettenkö ehkä haluaisi - paitsi sitä autoa ja ajokorttia. Ei vain ole sattunut kohdalle.

Sen sijaan mulla on rakkautta, pitkä tumma komea avomies joka tunnetaan myös nimellä heppu (ja joka haluaa pysyä blogista mahdollisimman loitolla), ihanat äiti ja isä, monta tärkeää kultaista ystävää, oma toiminimi ja freelancerin vapaus, koti Turun mainioimmassa kaupunginosassa 50-luvun kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa pihan puolella kaukana ison kadun melusta, välilevynpullistuma joka estää tanssimisen ja pitää hereillä öisin, oma ensi kevään SM-kisoihin valmennettava nykytanssiryhmä, aurinkoinen mieli keskellä sadepäivää, hyvää ja kaunista enemmän kuin riittämiin yhden ihmisen kannettavaksi.

Ja sitten mulla on tämä uusi blogi, uusi Duussila. Jotenkin tuntui siltä, että uuden vuosikymmenen aloittaminen olisi hyvä hetki uudelle alulle myös blogissa. Kaipasin blogiini lisää valoa ja tilaa, sekä fiilikseen että ulkoasuun, joten päätin saman tien vaihtaa osoitetta. Tässä kohtaa lienee paikallaan lausua lämpimät kiitokset rakkaille insinööriystävilleni Saaralle ja Antille, jotka auttoivat humanistia html-painajaisen kanssa ja saivat blogin näyttämään jotakuinkin samanlaiselta kuin mielikuvissani. Kiitos! Ens viikolla skumpataan!

Ja sinä siellä, kiva kun löysit tänne! Duussila on edelleen sama Duussila kuin jo kuusi vuotta osoitteenvaihdoksista huolimatta. Duussila ei ole muotiblogi, ei lifestyleblogi, ei musablogi, ei politiikkablogi, ei kirjablogi, ei treeniblogi... ei mitään noista, ja ehkä satunnaisesti silti vähän kaikkea. Miki-ystäväni sen kerran aika osuvasti totesi: Duussila on fiilisblogi.

Mää lähden nyt isin ja äitin ja hepun kanssa juomaan vähän samppanjaa. Kivaa tiistaita sulle, nähdään! :)

9 kommenttia:

 1. Jee jee ihanan valoisan oloinen tämä uusi duussila! :) ja hyvää synttäriä tännekkin! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Mää oonki jo 36, eikä tunnu yhtään siltä! Aivan mieletön blogi sulla, täältä saa ennergiaa ja paljon hyvää mieltä.

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogille ja hyvää skumppailua maisterille! Olen aivan samaa mieltä Rimpulan kanssa: sun jutuista tulee hyvä mieli. Kiitos siis, kun jaksat kirjoitella.

  VastaaPoista
 4. hyvää synttäriä ihanalle duussille! kaunis on sankari, kaunis on hänen ajatustensa uusi koti :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen blogiin ja uudelle vuosikymmenelle! Reilun seitsemän vuoden kokemuksella voisin sanoa, että on ehket paras vuosikymmen kaikista tähän mennessä.

  Sun "ei ole" -listasta mulla oli 30-vuotiaana ajokortti. Siinä kaikki! :D

  VastaaPoista
 6. Onnittelut blogin uudistuksesta & SYNTTÄRISTÄ! :) No, olen sua 9 vuotta vanhempi, eikä itselläni ole vieläkään säännöllistä kuukausipalkkaa (eikä vakityötä, huom!), 2 lasta jne. Aviomies tosin löytyy. Niin kai se taitaa meidän kaikkien kanssa olla: "täytämme" jotkut yhteiskunnan rasti ruutuun-mitä löytyy -jutut, mutta kaikkia ei. Eikä täydykään.

  Saako kysyä missä Turun kaupunginosassa asut? Minä asuin Turussa joskus 10 vuotta sitten - en tosin enää - ja asuinpaikka oli Nummenpakka. Siitä jäi hyvät muistot. Nyt alue on kovin muuttunut ja "kallistunut".

  T: Krista

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja valoisa on, sekä blogi että kirjoittajan mieli selvästi :)

  Puss!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikki pupuset onnitteluista ja kauniista sanoista! Ihanaa kun tulitte perässä uuteen Duussilaan.

  Krista - en kamalasti viitsi kotijutuista huudella, kun yritän kunnioittaa hepun yksityisyystoiveita... mutta kaippa mää sen verran voin kertoa, että Martti on the place to be. ;)

  VastaaPoista
 9. Myöhästyneet onnittelut synttärin ja uuden blogin johdosta :)

  VastaaPoista

Sano sää kans!